De olifanten
0%

Wie is Julian?

auteur
amo@matemedia.eu
26 maart 2024

Mijn naam is Julian en ik ga jullie laten zien wat gastvrijheid inhoudt: "een thuis creëren voor iedereen!"

Sinds ik in 2012 mijn eerste stappen in de horecawereld zette, was het altijd al mijn droom om een eigen hotel & restaurant te hebben. Die droom kwam uit met de overname van Hotel & Restaurant Les Eleveurs in Halle, een instituut sinds 127 jaar.

Voor mij is werken in de horeca het mooiste wat ik me kan voorstellen. Als ik de glimlach op de gezichten van de mensen zie na een lekkere maaltijd, word ik elke keer weer helemaal vrolijk.

Horeca is meer dan eindeloos werken. Horeca is dienstbaar zijn aan anderen, het is mensen gelukkig maken, het is simpelweg de wereld veranderen.

In de afgelopen 3 jaar veranderde mijn wereld: ik leerde mijn verloofde Annelies kennen die geboren is in Lembeek. Tijdens Corona ontmoette ik haar tijdens een zoom-conferentie en amper 4 maanden later verhuisde ik naar België. De beste stap die ik ooit kon maken. En nu zijn we al met zijn 3en. Sinds september 2023 verlicht onze zoon Alfie elke minuut ons leven.

Je zult Annelies en Alfie ook veel zien bij Les Eleveurs. Het is ons tweede huis. Jullie zijn allemaal te gast bij ons thuis. En we willen dat u zich thuis voelt.

Geplaatst in Uncategorized
+

Zoek je kamer

Verplichte velden worden gevolgd door*